Nejnovější recenze ze sekce Péče o psí chrup
Orozym již dlouho používám pro psa.
- Velmi účinná pasta
Velká spokojenost
vyzkoušela jsem v době, kdy bylo třeba se víc pejskovi postarat o dásně - obávala jsem se sundávání zubního kamene pod narkózou, kterou by pes už nezvládl. Vidím po pejskovi, že mu zubní pasta vonící drůbežím chutná:) – a k tomu si užívá páníčku a každovečerní péče:)
- Cena dobrý produkt
- Nevím ,žádná
- Po doporučení jsem ráda, že jsem pastu koupila, výsledky ještě nevidím,ale věřím, že budou OK
Doufám, že tak pejskovi pomůžeme pastou a nebudeme muset absolvovat často čištění u veterináře
Zubní gel pouze nanáším po ránu na zuby a tím připravuji zuby na večerní čištění.Mohu jen doporučit .
Používám tento kartáček již řadu let.Jediná malá výtka je že kartáček by mohl být ještě menší.Mám dvoukilového psíka a i tento mini kartáček je pro něj až moc.
- 1*
Používàm pravidelně, dobré
Zatím čistíme krátce,pejsek se nebrání a na účinek si musíme počkat.
Jednoduchá aplikace, pejskovi chuťově nevadí a přijímá ji bez protestů. Po pár dnech užívání se zdá, že účinek to mít bude.
Jsem ve stadiu “zkoušíme”. Čas ukaźe. Byli bychom radi. Urcite dame vedet jak dany vyrobek “obstál” a pomohl…
- při pravidelném používání zuby čistí
- příjemná vůně
- Pozitivní účinek se brzy dostavil
- lze podat namazáním na packu, jestli a jak působí, to zatím nemůžu posoudit
- Je dobrá pes je klidný asi mu to navíc chutná je prostě dobrá a čistí!!!
- NIC!!!
Opravdu dobrá pasta voní nedráždí čistí prostě OK!!
- udrží svěží dech po celý den
- jednoduché a rychlé dávkování/příprava
- žádné
Zatím ještě nepoužíváme tak dlouho, aby se dal hodnotit účinek proti zubnímu kameni, ale co se týče svěžího dechu, tak funguje absolutně perfektně. Vzhledem k dávkování po lžících vydrží jedna láhev poměrně dlouho (u nás cca 2 měsíce).
- Ok
- Splnil očekávání
Čistící dobře.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »