Nejnovější recenze ze sekce Péče o psí chrup
Ok
- první nákup, tak uvidíme
- Chutné a účinné.
Doporučuji, chutný přípravek, který je jednoduchý při přimíchání zejména do paštiček a pomáhá k omezení při zápachu z tlamičky.
pejskovi čištění zubů touto pastou nevadí
- Dobře a pohodlně se s tím čistí zoubky
- Jen pro štíhlé prsty
Navlékl jsem to jen tak tak na ukazováček, ale pak jsem celkem v pohodě hafíkovi čistil zoubky. Mám krysaříka, takže opravdu malá tlamička. Čištění kartáčkem je obtížnější a moc se jí to nelíbí. Ovšem čištění těmito návleky na prst je sice jednodušší a pejsek to lépe snáší, ale doporučené čištění tak, že se dá jeden návlek na palec, druhý na ukazováček a čistí se zoubky tak, že se mnou mezi těmito prsty, nelze použít, protože na palec návlek prostě nenavléknete. To by mohlo takto provádět snad jedině menší děcko.
- Mají ho kočičky rádi.
Používáme zatím jen chvilku
- Pro naše psy, kteří se s tímto setkali poprvé, to bylo příjemné vyčištění - tedy žádné přemlouvání a dohadování mezi mnou a psy :-)
+ nejlepší enzymatická pasta, která opravdu pomáhá
- Naší Fanny vyhovouje, že jí zuby nečistím kartáčkem. Ubrouskem čistím každým den a zuby jsou v naprostém pořádku.
- zatím zkoušíme, ale vypadá slibně
ProDen PlaqueOff Zubní pasta 25 ml
Přidáno: 10. dubna 2022
(naposledy upraveno 20. dubna 2022)
Zakoupeno v PetDiscont.cz
- čistě přírodní složení a přitom funguje
- vydrží cca 8 měsíců při denním čištění zubů
výborny
- Doporučeno doktorem který to v ordinaci neprodává
Prodloužilo nám to časový interval čištění zubního kamene u jezevčíka na dvounásobnou dobu.
Pomáhá
Ještě je brzo na hodnocení, předpokládám, že účinek bude pozvolný, řadu týdnů
- Jednomu pejskovi chutná
- Druhému pejskovi nechutná
Používám delší dobu pro kočku a jsem spokojen.Zdá se že je to účinné.
Skvělý výrobek, používáme u pejska už roky.
mám s tímto produktem dobré zkušenosti, objednávám opakovaně
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »