Nejnovější recenze ze sekce Péče o psí chrup
Pro malého psa super. Vyčistím i hůře dostupná místa.
Pejskovi chutná.
- produkt má dobrý účinek na zuby našich psů
- kvalitní
- Pomáhá
Tento přípravek jsme přidávali do vody našemu pejskovi, protože jsme nechtěli, aby mu nebylo cítit z tlamičky. Ze začátku jsme si mysleli, že to žádný účinek nemá, ale čím déle jsme ho využívali, tím to bylo lepší. Po cca měsíci a půl využívání, přestalo být cítit pejskovi z tlamičky. Takže vřele doporučuji. Bylo to pro nás velmi účinné. Obsahuje výtažek z granátového jablka, které pomáhá, aby se netvořily bakterie, které by mohly ničit chrup u pejska.
Spokojena
Funguje, psovi se výrazně ulevilo, omezily apcesy a a pach z tlamičky, teměř žadný. Stačí největší zravotní stříkačku napnit a vtříknou přímo do tlamišky, zazykem si vše sám vyčistí, naplněná stříkačka výjde tak na 2-3, podlevelikosti psa.
- skutečně působí na zubní plaq u pejsků, musí se však podávat hned ve štěněcím věku po vypadání mléčných zubů
Mám pejsky 8,10 a 12 let Plaque off podávám od mala a výsledek je velmi dobrý (krmím převážně měkkou potravou, konzerva a vařím z masa, drobů atp.) Někdy kombinuji granule. U dvou předchozích starších pejsků jsem přidával do krmení až od poloviny dospělosti a výsledek nebyl takový, skoro žádný.
Plní účel.
Výhodou je, že kočky ve vodě nijak necítí a pijí jako obvykle. Výsledek zatím neznám- aplikuji teprve týden.
Dobrý
Návlek je úzký a to nemám silné prsty
Dobře se s kartáčkem manipuluje
moc psům chutná
Gel je voňavý a pejskovi nevadí.
Protože byla pasta rozbitá nemám možnost ji ohodnotit. Zboží jsem nereklamovala . Komunikace bývá špatná a tak zkusím zakoupit produkt jinde.
zatim testujeme
- Ve srovnání s konkurenčními přípravky se podobným složením je levnější
- Obsahuje zinek v chelátové formě
Jednoduchá aplikace, výhodou je, že nemusí být opravdu dlouhý rozestup mezi jídlem a aplikací přípravku, jako u jiných produktů.
ProDen PlaqueOff Powder pro psy a kočky zubní kámen 60 g
Přidáno: 16. prosince 2022
(naposledy upraveno 11. února 2023)
Zakoupeno v Brněnská lékárna
Pro pejska westíka kupujeme již delší dobu. Zdá se, že to funguje, zubního kamene má nyní minimun.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »