Nejnovější recenze ze sekce Péče o psí chrup
- Dok. láska 01 funguje, mizí zápach z tlamy, ze zubů odstraňuje plak, zubní kámen měkne a následným kousáním něčeho tvrdšího mizí nebo jej můžeme lehce odloupnout, dásně se zklidňují, zánět ustupuje až zmizí. Vše za předpokladu, že se olejíček používá a není jen na poličce nebo v šuplíku. Výsledky vidím i u svých psích klientů, jejichž páníčkům jsem dokonalou lásku 01 doporučila.
- V péči o dásně a zuby perfektní, máme vyzkoušeno hodně gelů a tento jsme si oblíbili. Doporučuji.
Prášek přidáváme pravidelně do granulí, viditelně se zlepšil stav dásní a zubů a především téměř zmizel nepříjemný zápach z tlamičky. Mechanické čištění býval vždy velký problém. Praktická je i přiložená odměrka. Konečně jsme našli produkt, který nám pomohl a opravdu funguje!
Pomáhá mému psímu parťákovi na zoubky, místo čištění, když dásně má náchylné ke krvácení.
- Chutný prostředek pro dentální hygienu koček
Používám dlouhodobě pro kocourka, který naprosto odmítá čištění zoubků a kterému začalo mírně páchnout z tlamičky.
Problém vyřešen.
- .
Tato pasta osvěží pejskovi dech a pomůže odstranit plak ze zubů.
Kupuji už několik let a velká spokojenost. Funguje :-)
Prostě to funguje.
Tento výrobek je skvělý prostředek, jak pejskům udržet zoubky-zuby v dobré kvalitě
- Je super
Karlie Kartáček zubní na prst pes 2 ks
Přidáno: 28. dubna 2023
(naposledy upraveno 24. května 2023)
Zakoupeno v Lékárna.cz
Je super
Zboží používám pro svého pejska a v obchodě nelze sehnat.
- pejskovi pomáhá
- nevím?
šetrný pro psí chrup
pejskům chutná
šetrný pro psí chrup
Snad bude fungovat, koupila jsem poprvé
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »